ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Πανικός» σε πτήση της Frontier Airlines: Γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει – «Είναι δαιμονισμένη» (βίντεο)

«Αν δεν έχετε σχέση με τον Ιησού Χριστό, σας προτείνω να βρείτε μια»

«Πανικός» σε πτήση της Frontier Airlines: Γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει – «Είναι δαιμονισμένη» (βίντεο)

«Πανικός» επικράτησε σε πτήση της Frontier Airlines, όταν μια επιβάτης άρχισε να ουρλιάζει ενώ την ίδια ώρα συνταξιδιώτης της γυναίκας φωνάζει πως είναι «δαιμονισμένη».

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Reddit, ξεκινά με μια γυναίκα η οποία φαίνεται να ουρλιάζει από την αγωνία, ενώ το προσωπικό και άλλοι επιβάτες προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

«Σταματήστε να τραβάτε το χέρι μου», φωνάζει η γυναίκα σε μέλος του πληρώματος.

Το βίντεο διάρκειας 4 λεπτών δείχνει τη γυναίκα να βρίζει ένα μέλος του πληρώματος και στη συνέχεια να σκαρφαλώνει πάνω από σειρές καθισμάτων.

«Σταμάτα να με εμποδίζεις», φωνάζει η γυναίκα σε όποιον προσπαθεί να την εμποδίσει.

Μάλιστα, η αεροσυνοδός προέτρεψε τους επιβάτες να κάτσουν τις θέσεις τους.

Στη συνέχεια, τα πλάνα μεταφέρονται γρήγορα σε μια γυναίκα που φοράει ένα σκούφο η οποία ισχυρίζεται ότι «Ανάμεσά μας υπάρχει ένας πραγματικός διάβολος που θέλει να σκοτώσει όλους εσάς, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς σας. Είναι δαιμονισμένη. Χρειάζεται βοήθεια».

Στη συνέχεια η γυναίκα με το σκουφί αρχίζει να μιλάει για τον Ιησού λέγοντας: «Αν δεν έχετε σχέση με τον Ιησού Χριστό, σας προτείνω να βρείτε μια». Στη συνέχεια τραγουδάει ήρεμα έναν ύμνο, ενώ το προσωπικό εξακολουθεί να παλεύει να θέσει υπό έλεγχο τη γυναίκα.

Μια τρίτη γυναίκα με ακουστικά προσπαθεί να παρηγορήσει την αλλοπρόσαλλη γυναίκα με μια μεγάλη αγκαλιά, καθώς η γυναίκα με το σκουφί συνεχίζει να τραγουδάει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο ολοκληρώνεται με έναν αστυνομικό που προφανώς οδηγεί την γυναίκα που ούρλιαζε εκτός αεροπλάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.