ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παράταση στην δωρεάν διέλευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Η απόφαση για την παράταση ελήφθη με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μετακίνησης, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ

Παράταση στην δωρεάν διέλευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Κατόπιν νεότερης οδηγίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρατείνεται η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης (13.9.2023).

Πιο συγκεκριμένα, η δωρεάν διέλευση των οχημάτων από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου παρατείνεται έως την Τετάρτη στις 6 π.μ. και στα δύο ρεύματα, καθώς και στη διασταύρωση της Εγνατίας Οδού με την Ιονία Οδό, ύστερα από νέα εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Η απόφαση για την παράταση ελήφθη με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μετακίνησης, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας και με δεδομένη την επιπλέον επιβάρυνση, που θα προκύψει από την εναλλακτική αυτή διαδρομή.

Σημειώνεται ότι το κόστος για την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αναλαμβάνει το Δημόσιο, δυνάμει της Σύμβασης Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.