ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιλότος γύρισε το αεροπλάνο… πίσω όταν έμαθε ότι επιβάτες κάνουν χρήση ναρκωτικών – «Ήταν πολύ χαοτικό» (φώτο)

Η πτήση απογειώθηκε από το Λονδίνο και είχε προορισμό το Μαρόκο

Πιλότος γύρισε το αεροπλάνο… πίσω όταν έμαθε ότι επιβάτες κάνουν χρήση ναρκωτικών – «Ήταν πολύ χαοτικό» (φώτο)

Εκτός ορίων βγήκε ο πιλότος μιας πτήσης που στις 7 Δεκεμβρίου απογειώθηκε από το Λονδίνο και είχε προορισμό το Μαρόκο, καθώς μετά από αναφορές ότι ορισμένοι επιβάτες κάνουν χρήση ναρκωτικών και επιτίθενται λεκτικά στα μέλη του πληρώματος, γύρισε το αεροπλάνο πίσω στο αεροδρόμιο.

«Ήταν πολύ χαοτικό», δήλωσε ένας 25χρονος επιβάτης.

«Όλοι φρίκαραν και αναρωτιόντουσαν τι συνέβαινε. Ένας τύπος έπεσε κάτω και κουλουριάστηκε σαν μωρό, όταν προσγειωθήκαμε», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια τέσσερις αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και έψαξαν το εσωτερικό για να κατασχέσουν τα ναρκωτικά, ωστόσο δεν βρήκαν τίποτα.

Σε πλάνα φαίνονται πολλοί άνδρες να συνοδεύονται εκτός του αεροπλάνου, αλλά η αστυνομία του Έσσεξ αργότερα δήλωσε ότι δεν έγιναν συλλήψεις.

«Η επιχείρηση έγινε μετά από αναφορές για χρήση ναρκωτικών και λεκτικές επιθέσεις στην πτήση», ανέφερε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, επιβεβαιώνοντας ωστόσο, ότι οι αξιωματικοί δεν εντόπισαν κάτι στην έρευνα που έκαναν.

Από τη μεριά της, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι το πλήρωμά της έκανε… αναστροφή και κάλεσε αστυνομική βοήθεια αφού έχασε τον έλεγχο μικρής ομάδας επιβατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και επαναπρογραμμάτισε την ίδια πτήση για το βράδυ της ίδιας ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.