ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά λόγω απώλειας της άγκυρας – Είχε προορισμό τις Κυκλάδες

Στο πλοίο επέβαιναν 164 επιβάτες

Πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά λόγω απώλειας της άγκυρας – Είχε προορισμό τις Κυκλάδες

Χθες το μεσημέρι το πλοίο «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», απώλεσε την αριστερή άγκυρά του κατά τη διαδικασία ασφάλισης της. 

Το εν λόγω πλοίο είχε αποπλεύσει από τον λιμένα Πειραιά για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για λιμένες Κύθνου, Σερίφου, Σίφνου, Μήλου, Κιμώλου, Φολέγανδρου, Σίκινου, Ίου , Θήρας, με 164 επιβάτες, 42 Ι/Χ, 26 Φ/Γ και 4 Δ/Κ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το πλοίο επέστρεψε με ασφάλεια στον λιμένα Πειραιά και κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του για εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.