ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΝΟ: «Η συμπεριφορά του πληρώματος του Blue Horizon δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Ελλήνων ναυτικών»

«Αναμένουμε τα πορίσματα των αρμόδιων Υπηρεσιών για την διαλεύκανση του όλου τραγικού περιστατικού»

ΠΝΟ: «Η συμπεριφορά του πληρώματος του Blue Horizon δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Ελλήνων ναυτικών»

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με ανακοίνωσή της, εξέφρασε την θλίψη και την οδύνη της για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου επιβάτη του πλοίου Blue Horizon.

Παράλληλα, τόνισε ότι η θανατηφόρα συμπεριφορά του πληρώματος του εν λόγω πλοίου «σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Ναυτικών οι οποίο διαθέτουν υψηλό επίπεδο ναυτοσύνης και εκπαίδευσης»

Η ανακοίνωση της ΠΝΟ για όσα συνέβησαν στο Blue Horizon

«Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εκφράζει την βαριά θλίψη και την οδύνη της για τον τραγικό θάνατο του επιβάτη στο πλοίο “Blue Horizon” και απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το αποτρόπαιο οπτικοακουστικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Ναυτικών οι οποίο διαθέτουν υψηλό επίπεδο ναυτοσύνης και εκπαίδευσης, πράγμα που το αποδεικνύουν καθημερινά μεταφέροντας και σε ετήσια βάση εκατομμύρια επιβατών και ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο σε ασφυκτικές συνθήκες χωρίς καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής, έχοντας σαν πρώτο μέλημα τους αυτό που τους επιβάλει ο επαγγελματισμός τους δηλαδή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένουμε τα πορίσματα των αρμόδιων Υπηρεσιών για την διαλεύκανση του όλου τραγικού περιστατικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.