ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στο «κόκκινο» Αττική Οδός, Κηφισός και εθνική οδός στο ύψος της Ριτσώνας

Ουρές χιλιομέτρων λίγο μετά τη Θήβα μετά από σύγκρουση οχημάτων

Στο «κόκκινο» Αττική Οδός, Κηφισός και εθνική οδός στο ύψος της Ριτσώνας

Οι διακοπές των Χριστουγέννων έχουν ξεκινήσει για αρκετό κόσμο και σημειώνονται προβλήματα σε διαδρομές της εξόδου από την Αθήνα με κίνηση στους δρόμους να ταλαιπωρεί τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα, στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30 λεπτών από τον κόμβο της Κηφισιάς μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, όπου είναι η έξοδος για Λαμία.

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία των οδηγών και στο ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Λαμία.

Η ουρά των αυτοκινήτων είναι αρκετά χιλιόμετρα και οι μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται από την Οινόη πλέον έως και τα διόδια της Θήβας έπειτα από σύγκρουση οχημάτων.

Παράλληλα, η άνοδος του Κηφισού είναι επίσης μποτιλιαρισμένη, ενώ η Εθνική Αθηνών – Λαμίας αντιμετωπίζει προβλήματα μέχρι και το ύψος του Αγίου Στέφανου.

Έντονο μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά, όπως και διάφορους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας από τον Πειραιά μέχρι την Άνοιξη και τη Νέα Ερυθραία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, κίνηση έχει μέχρι και η Χαλκίδα στους δρόμους της με αρκετό κόσμο να φαίνεται πως την επέλεξε για εκδρομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.