ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Στο κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην Αθηνών-Λαμίας στην άνοδο από την Ιερά Οδό

«Στο κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους της Αττικής το απόγευμα της Τετάρτης (4/10), καθώς επικρατεί μποτιλιάρισμα τόσο στον Κηφισό όσο και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Ειδικότερα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση λίγο μετά τις 18.30 στο κέντρο της πρωτεύουσας στην Ακαδημίας, στη Σταδίου, στην Βασ. Αμαλίας, στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας και στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου.

Την ίδια ώρα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην Αθηνών-Λαμίας στην άνοδο από την Ιερά Οδό έως την Αχαρνών αλλά και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση έως τη Ν. Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄.

Αυξημένη είναι, επίσης, η κίνηση στην κάθοδο της Λ. Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος της Καισιαριανής), στην άνοδο της Λ. Κηφισίας, στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά από τον Άγιο Κοσμά έως την Λ. Καλαμακίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.