Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση.

Στον Κηφισό το πρόβλημα είναι έντoνo στον κόμβο Μεταμόρφωσης αλλά και στις Τρεις Γέφυρες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Κηφισίας σχεδόν σε όλο το μήκος της όπως και στην άνοδο της Συγγορύ από το ύψoς του Αγίου Σώστη.

Πυκνή η ροή των οχημάτων σε Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Αμαλίας, Αλεξάνδρας κατα διαστήματα, περιφερειακό Καρέα και λ. Κατεχάκη.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε δρόμους του Πειραιά και της Νικαιας όπως και στην Ποσειδώνος το ύψος του Ν. Φαλήρου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Αναλυτικά

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από Γέφυρα Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί έως Διυλιστήρια. Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο εμπορικό λιμάνι στο Νέο Ικόνιο λόγω και των κινητοποιήσεων εργαζομένων στην Cosco.

Μεγάλες οι καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, τον Περιφερειακό Δραπετσώνας, τη Λεωφόρο Σχιστού προς Κερατσίνι κα στην κάθοδο της Γρηγορίου Λαμπράκη έως τον Άγιο Αντώνιο.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά. Δύσκολη η Λεωφόρος Αμφιθέας προς τη Λεωφόρο Συγγρού.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως τη Διάκου. Μποτιλιάρισμα στην Λ.Γαλατσίου προς τη Λ. Βεΐκου και στη Λ. Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου. Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας. Δύσκολη και η κάθοδος της Λ.Μεσογείων αλλά και η Αττική οδός στα δύο ρεύματα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Δουκίσσης Πλακεντίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.