ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ταξί: Τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη στην Αθήνα

Ποια μέσα μαζικής μεταφοράς ακινητοποιούνται

Ταξί: Τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη στην Αθήνα

Λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ εκτός από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χειρόφρενο θα σηκώσουν και τα ταξί στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες  ο ΣΑΤΑ θα συμμετέχει στην απεργία και έτσι τα ταξί θα μείνουν… παρκαρισμένα την Τετάρτη (17/04) από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 3 το μεσημέρι.

Ποια μέσα μεταφοράς ακινητοποιούνται

Βασικά αιτήματα της Γενικής Συνομοσπονδίας είναι οι αυξήσεις των μισθών, η λήψη μέτρων για την ακρίβεια, η πάταξη της αισχροκέρδειας, καθώς και η επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Αναφορικά με τα μέσα μεταφοράς, την συμμετοχή τους στην απεργία της προσεχούς Τετάρτης ανακοίνωσαν ήδη οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Σιδηρόδρομο, δηλαδή στα τρένα του ΟΣΕ και στον Προαστιακό.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη απεργούν και τα ταξί στην Αθήνα, από τις 4 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας. Συνεπώς αυτά αναμένεται να κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Κανονικά αναμένεται να κινηθούν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Την ίδια ώρα, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια για 24 ώρες λόγω συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.

Σε απεργιακούς ρυθμούς και οι τραπεζικοί της ΟΤΟΕ, γιατροί και νοσοκομειακοί της ΕΙΝΑΠ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.