ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρόμος στον αέρα: Επιβάτης πτήσης γρονθοκόπησε αεροσυνοδό και τον έδεσαν στο κάθισμα (βίντεο)

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της πτήσης προς το αεροδρόμιο του Χίθροου στις 7 Φεβρουαρίου

Τρόμος στον αέρα: Επιβάτης πτήσης γρονθοκόπησε αεροσυνοδό και τον έδεσαν στο κάθισμα (βίντεο)

Έναν εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες σε πτήση της Thai Airways από την Μπανγκόγκ προς το Λονδίνο με έναν επιβάτη σε κατάσταση αμόκ να τα κάνει «γυαλιά καρφιά» και να επιτίθεται σε αεροσυνοδό.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της πτήσης προς το αεροδρόμιο του Χίθροου στις 7 Φεβρουαρίου όταν ο Βρετανός, σύμφωνα με αναφορές, επιβάτης άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του έξω από την τουαλέτα του αεροσκάφους.

Άλλοι επιβάτες και μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να παρέμβουν, αλλά η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τον 35χρονο άνδρα να γρονθοκοπά έναν αεροσυνοδό, που σωριάστηκε στο πάτωμα, όπως φαίνεται και σε βίντεο που τράβηξε με το κινητό της μια 22χρονη, που καθόταν λίγες θέσεις πιο πίσω.

«Ήταν στην τουαλέτα κι άρχισε να ουρλιάζει, να χτυπά την πόρτα, που βγήκε από τους μεντεσέδες. Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία επιβάτες με λευκό μπλουζάκι προσπάθησε να τον βγάλει έξω. Ξέσπασε καβγάς κι αυτός χτύπησε τον αεροσυνοδό. Νομίζω ότι του έσπασε τη μύτη», είπε η νεαρή επιβάτιδα.

Σε άλλο βίντεο που τράβηξε η κοπέλα διακρίνεται ο ταραξίας να ουρλιάζει ενώ τον έχουν καθηλώσει σε κάθισμα.

Ο πιλότος προειδοποίησε ότι αν συνεχιζόταν το επεισόδιο θα προσγείωνε το αεροσκάφος στο Ντουμπάι, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο.

«Δύο επιβάτες κάθισαν δίπλα του και τον κρατούσαν καθηλωμένο στη θέση του. Αναγκαστήκαμε να υποστούμε τις φωνές του. Έβριζε συνέχεια. Άνθρωποι άλλαζαν θέσεις κι απομάκρυναν τα παιδιά τους στο πίσω μέρος του αεροσκάφους. Όταν προσγειωθήκαμε, ήρθαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ταραξίας επιβάτης κρατείται και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και έκθεση αεροσκάφους σε κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.