ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Ελικόπτερο με τέσσερις επιβάτες συνετρίβη σε λίμνη – Ένας νεκρός

Ο νεκρός είναι ένας 44χρονος που είχε προσκληθεί από τον πιλότο στη μοιραία πτήση

Βραζιλία: Ελικόπτερο με τέσσερις επιβάτες συνετρίβη σε λίμνη – Ένας νεκρός

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο από τη στιγμή της συντριβής σε λίμνη στη Βραζιλία ενός ελικοπτέρου με τέσσερις επιβάτες.

Το δυστύχημα στο οποίο ένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο έχασε τη ζωή του σημειώθηκε στη νότια Βραζιλία λίγο μετά την απογείωση.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από ελικοδρόμιο στην περιοχή Καπιτόλιο με προορισμό την πόλη Πιούμι.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το ελικόπτερο να πέφτει εκτός ελέγχου και να συντρίβεται στη λίμνη.

Δείτε το βίντεο

Από τη συντριβή έχασε τη ζωή του ο 44χρονος Βανίλτον Άλβες ο οποίος είχε προσκληθεί στην πτήση από τον πιλότο του ελικοπτέρου, τον Λούκας Τσάβες, ο οποίος επέζησε.

Η σορός του άτυχου 44χρονου βρέθηκε δεμένη σε κάθισμα τέσσερις ώρες μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Οι άλλοι δύο επιβάτες του ελικοπτέρου ήταν η 22χρονη Τζούλια Μεντόντσα και ο 27χρονος σύζυγός της, Λεονάρντο Σίλβα, με τον δεύτερο να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα στη σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με ψαρά που βοήθησε στη διάσωση των τριων εκ των επιβατών του ελικοπτέρου ο πιλότος «ούρλιαζε από τον πόνο».

Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βραζιλίας το ελικόπτερο ήταν ένα EC 120 B και είχε κατασκευαστεί το 2009.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την ίδια πηγή το ελικόπτερο ανήκε στον στόλο της εταιρείας Âncora MG Participações Societárias LTDA, είχε άδεια πτήσης που έληγε τον Οκτώβριο του 2024 αλλά δεν προβλεπόταν η χρήση του ως εναέριο ταξί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.