ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έρχεται αλλαγή στα αεροπορικά εισιτήρια η οποία θα εφαρμοστεί παγκοσμίως

Έρχεται αλλαγή στα αεροπορικά εισιτήρια η οποία θα εφαρμοστεί παγκοσμίως

Μια μεγάλη αλλαγή στα αεροπορικά εισιτήρια έχει ήδη κάνει την έναρξή της από τις ΗΠΑ, με την United Airlines, και αναμένεται να εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον σε όλο τον κόσμο.

Η United Airlines καθώς και άλλες εταιρίες δίνουν πλέον την δυνατότητα στους επιβάτες να επιλέξουν κάτι διαφορετικό από το «κύριος» και «κυρία» όταν κλείνουν τα αεροπορικά εισιτήρια που επιθυμούν.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους όρους «απροσδιόριστο» (unspecified) ή «άγνωστο» (undisclosed) στη φόρμα κράτησης ώστε να υπάρχει η κατάλληλη αντιστοίχηση με τα ουδέτερου φύλλου (gender neutral) διαβατήρια που εκδίδουν κάποιες πολιτείες στην Αμερική.

«Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες τιμούν την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση τόσο για τους εργαζόμενούς τους όσο και για τους επιβάτες και καταβάλλουμε προσπάθειες καθημερινά για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων των πελατών» εξηγεί η Airlines for America.

Η συγκεκριμένη απόφαση είχε ληφθεί στις αρχές του έτους από την Airlines for America (A4A) και άλλες αεροπορικές εταιρίες σε μια από κοινού συμφωνία με τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν η εφαρμογή της απόφασης είναι στην διακριτική ευχέρεια της κάθε εταιρίας και αποτελεί περισσότερο μια σύσταση προς αυτές. Όμως φαίνεται να υιοθετείτε γρήγορα και από εταιρίες που δεν συμμετείχαν στην αρχική συμφωνία όπως η Delta Air Lines ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές αεροπορικές εταιρίες στην Ευρώπη για να ενσωματώσουν τις προτεινόμενες αλλαγές με πρώτη την Air Italy που ήδη τις εφαρμόζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.