ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή πολιτών και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης για τον Η.Μίχο – «Ξεπλένουν βιαστές!» (φώτο)

Η ένταση ξεκίνησε όταν η πορεία έφτασε έξω από το μαγαζί που διατηρούσε ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος στην περιοχή

Οργή πολιτών και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης για τον Η.Μίχο – «Ξεπλένουν βιαστές!» (φώτο)

Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια κατά της εισαγγελικής πρότασης για τον Ηλία Μίχο, για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου από τις κατηγορίες βιασμού και μαστροπείας.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η πορεία που είχε ξεκινήσει από την Ακαδημία Πλάτωνος έφτασε έξω από το μαγαζί που διατηρούσε ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος στην περιοχή. Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν στο μαγαζί του.

Παράλληλα, συλλογικότητες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια: Πέταξαν τρυκάκια και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο παιδί.

Ωστόσο, επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια της συγκέντρωσης μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών, όταν στη συμβολή των οδών  Ξανθίππης και Δράμας κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αντικείμενα σε διμοιρία και έσπασαν υαλοπίνακα σε ένα σουβλατζίδικο.

Η αστυνομία απάντησε με χημικά και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, όπως και για οπλοκατοχή.

«Η Εισαγγελία σήμερα νομιμοποίησε εμμέσως την παιδοφιλία, αφού δεν βρήκε βιασμό της 12χρονης απ’τον Μίχο, άρα δέχεται προφανώς την κατάθεση του ότι την «ερωτεύτηκε» και το βρίσκει και νόμιμο… Διότι τις σεξουαλικές επαφές με τη #12χρονη ουδείς αμφισβητεί. Μιλάμε για απόλυτο εμετό», έγραψε χρήστης του Χ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.