ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα επίθεση του Π.Πολάκη σε A.Γεωργιάδη και «δημοσιογράφους – γελοιογράφους» – «Ο κακός θέλει χειρότερο»

«Εγώ σίγουρα δεν είμαι ''αγενής'' στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους»

Νέα επίθεση του Π.Πολάκη σε A.Γεωργιάδη και «δημοσιογράφους – γελοιογράφους» – «Ο κακός θέλει χειρότερο»

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook, νέα επίθεση κατά των δημοσιογράφων και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Εγώ σίγουρα δεν είμαι ”αγενής” στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους, εσύ σίγουρα είσαι ”αδιευκρίνιστος” για 400.000 ευρώ με δικαστική βούλα, δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!» γράφει, επισυνάπτοντας και φωτογραφίες ενώ σε μία από αυτές ποζάρει με το τσιγάρο στο στόμα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»

…πανάρχαιο σφακιανό ρητό από το οποίο δεν θα λοξοδρομήσω ποτέ!!!!!

ΥΓ.Γεωργιάδη ,εγώ σίγουρα δεν είμαι «αγενής» στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους,εσυ σίγουρα είσαι «αδιευκρίνιστος» για 400.000 ευρώ με δικαστικη βουλα ,δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!

Βγήκες να υπερασπίσεις και «δημοσιογράφους-γελοιογράφους» της λίστας Πέτσα ή ΚΕΕΛΠΝΟ, αντί να κρυφτείς!!!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.