ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Wagner: «Δύσκολη η κατάσταση» λέει ο δήμαρχος της Μόσχας- Κήρυξε αργία τη Δευτέρα

Ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν έκανε λόγο για δύσκολη κατάσταση

Wagner: «Δύσκολη η κατάσταση» λέει ο δήμαρχος της Μόσχας- Κήρυξε αργία τη Δευτέρα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Ρωσία, μετά την ανταρσία της οργάνωσης Wagner. Μάλιστα λόγω της έκρυθμης κατάστασης ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν αποφάσισε να κηρύξει τη Δευτέρα μη εργάσιμη ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν κήρυξε αργία για τη Δευτέρα, ζητώντας από τους πολίτες να απόσχουν από μετακινήσεις ή ταξίδια στην πόλη όσο το δυνατόν περισσότερο, δεδομένης της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης που έχει ανακοινωθεί και δήλωσε ότι η κατάσταση είναι «δύσκολη».

Προειδοποίησε επίσης τους Μοσχοβίτες ότι η κυκλοφορία μπορεί να αποκλειστεί σε ορισμένους δρόμους και σε ορισμένες συνοικίες.

Ο Σομπιάνιν δήλωσε επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση, ότι η Δευτέρα θα είναι μια μη εργάσιμη ημέρα – με ορισμένες εξαιρέσεις στις οποίες περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες του δήμου – προκειμένου «να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος εξέδωσε την ανακοίνωση αυτή καθώς οι στασιαστές μισθοφόροι της Wagner προωθούνται προς τη Μόσχα από τη νότια Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.