ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μυστήριο στο Τενεσί: Ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη από ζευγάρι (βίντεο)

Μυστήριο στο Τενεσί: Ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη από ζευγάρι (βίντεο)

Ένα ζευγάρι στο Γουίτγουελ του Τενεσί ήθελε να βιντεοσκοπήσει ένα διπλό ουράνιο τόξο, αντ’ αυτού όμως κατάφερε και απαθανάτισε ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο.

Ο Άλαν Μπάρα ανέβασε το σχετικό βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται ένα λευκό αντικείμενο να πετάει χαμηλά κατά μήκος της κορυφογραμμής για περίπου 20’’, πριν εξαφανιστεί πίσω από τον ορεινό όγκο.

«Τι είναι αυτό; Το τραβάς στο βίντεο;» ακούγεται να λέει η γυναίκα του, με τον ίδιο να της απαντά: «Δεν ξέρω τι είναι. Μοιάζει με UFO». Παραχώρησε, μάλιστα, και συνέντευξη σε κανάλι για τους λάτρεις του παραφυσικού, δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να πω σίγουρα ότι δεν ήταν αεροσκάφος, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου και δεν είναι λόγοι εκείνοι που θεωρούν πως πρόκειται, πράγματι, για ΑΤΙΑ. «Στα σίγουρα είναι UFO. Έχει την κλασική ομίχλη γύρω του», ανέφερε χαρακτηριστικά κάποιος από τους σχολιαστές του στο Youtube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.