Ισραήλ: Εξαπλώνεται η επιδημία παρά τους μαζικούς εμβολιασμούς – Ο CDC εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία

Ισραήλ: Εξαπλώνεται η επιδημία παρά τους μαζικούς εμβολιασμούς – Ο CDC  εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία

Ανησυχία για τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα, εξέφρασαν σήμερα τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, ανεβάζοντας μια βαθμίδα την ταξιδιωτική τους οδηγία για τη χώρα, κατατάσσοντας την στο «Επίπεδο 3: Υψηλό».

Στο «Επίπεδο 3» η σύσταση για τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες είναι να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια και η βαθμίδα αυτή είναι ένα επίπεδο κάτω από την πιο αυστηρή οδηγία της αμερικανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο, τα CDC είχαν χαλαρώσει την ταξιδιωτική τους οδηγία για το Ισραήλ στο «Επίπεδο 1: Χαμηλό».

Διατηρούνται οι υφιστάμενοι περιορισμοί

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εξάλλου, «διατηρούν επί του παρόντος τους υφιστάμενους περιορισμούς», γενικότερα, στα διεθνή ταξίδια, παρά τα αιτήματα, ειδικότερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για αμοιβαιότητα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι στην τακτική συνέντευξη Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αμερικανίδα αξιωματούχος δικαιολόγησε την απόφαση αυτή της αμερικανικής κυβέρνησης κάνοντας λόγο για ταχεία εξάπλωση της μετάλλαξης Delta του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.