ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

VAERS: Στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία του CDC για τα εμβόλια COVID – 701.559 παρενέργειες και 14.925 θάνατοι

VAERS: Στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία του CDC για τα  εμβόλια COVID – 701.559 παρενέργειες και 14.925 θάνατοι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα νέα στοιχεία του φορέα VAERS ο οποίος λειτουργεί στο πλαίσιο του αμερικανικού CDC και καταγράφει όλες τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων.

Πρόκειται για ένα σύστημα επιτήρησης των παρενεργειών των εμβολίων του CDC και σε αυτό περιλαμβάνονται αναφορές από φορείς Υγείας, φαρμακευτικές εταιρείες και το κοινό, οι οποίοι τον ενημερώνουν καθημερινά. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του φορέα και τα οποία αφορούν όλες τις καταγεγραμμένες περιπτώσεις και όχι μόνο στις ΗΠΑ οι επιπτώσεις από τα εμβόλια του κορωνοιού μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου ήταν:

701.559 περιπτώσεις αρνητικών παρενεργειών.

60.741 εισαγωγές σε νοσοκομεία.

80.393 εισαγωγές σε ΜΕΘ

6.637 περιπτώσεις καρδιακών προσβολών.

5.765 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας.

1.862 περιπτώσεις αποβολών.

19.210 περιπτώσεις σοβαρών επιπτώσεις

14.925 θάνατοι.

Τα τέσσερα εμβόλια που περιλαμβάνονται στην καταγραφή είναι:

– COVID-19 mRNA 1273 VACCINE MODERNA (CX-024414)

– COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

– COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

– COVID-19 VACCINE (Johnson & Johnson’s) JANSSEN (AD26.COV2.S)

Να σημειωθεί και με όσα υποστήριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, παγκοσμίως καταγράφεται το 10% των περιστατικών.

Ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται το 1% έως 10%. Όσον αφορά την Ελλάδα ο Δ.Κούβελας υποστήριξε πως σύμφωνα με ανακοίνωση καθηγητή ότι έχουν καταγραφεί μόλις… δύο θάνατοι!

Η απάντηση όλων των ιατρών σχεδόν είναι πως είναι φυσιολογική παρενέργεια και δεν κάνουν καν αναφορά για καταγραφή τους. .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα λέει ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στο pronews.gr: «Δεν γίνεται σωστά η φαρμακοεπαγρύπνηση στην Ελλάδα. Δεν είναι ικανός κανένας να κρίνει άμεσα εάν έναν περιστατικό οφείλεται σε εμβόλιο ή όχι, οπότε θα πρέπει να καταγράφονται όλα». Ενώ τονίζει πως «Όταν καταγράφεις επιλεκτικά συμμετέχεις σε απόκρυψη παρενεργειών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.