ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Ζέρβας: «Η μυοκαρδίτιδα είναι σοβαρή βλάβη – Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα καρδιακής ανεπάρκειας»

Α.Ζέρβας: «Η μυοκαρδίτιδα είναι σοβαρή βλάβη – Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα καρδιακής ανεπάρκειας»

Ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορωνοϊού και τους κινδύνους που υπάρχουν λόγω της μυοκαρδίτιδας.

«Δεν επιτρέπεται οι γιατροί να μιλάνε για μυοκαρδίτιδα και να λένε ότι είναι μια απλή νόσο. Η μυοκαρδίτιδα σημαίνει σοβαρή βλάβη στο μυοκάρδιο. Πολλές φορές είναι ανατρέψιμη, δηλαδή επιστρέφει ο άνθρωπος στη φυσιολογική του κατάσταση, χρειάζονται όμως φάρμακα και σε απώτερο μέλλον αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα καρδιακής ανεπάρκειας», είπε χαρακτηριστικά.

«Έτσι και αλλιώς το εμβόλιο δεν λειτουργεί, η αποτελεσματικότητα του φαίνεται να είναι μηδαμινή. Εξάλλου μετά από 5-6 μήνες αυτοί που έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις έχουν πολύ χαμηλό τίτλο αντισωμάτων, που ουσιαστικά δεν τους προστατεύει», είπε ο Α.Ζέρβας για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα μίλησε για την επιτροπή των «ειδικών» τονίζοντας πως «ο κύριος πρωθυπουργός έχει μια επιτροπή η οποία θα έπρεπε να τον συμβουλεύσουν κάποια πράγματα που είναι ιατρικά. Όταν είχαμε την ηπατίτιδας Β και κάναμε τους εμβολιασμούς, προτού βγει το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β, βγήκε τη δεκαετία του 90′, όλα τα παιδιά τα υποβάλανε σε μια εξέταση αίματος που βλέπαμε εάν έχουμε το λεγόμενο αυστραλιανό αντιγόνο ή εάν έχουν αντισώματα. Γιατί η επιτροπή δεν συμβουλεύει τον αξιόλογο πρωθυπουργό; τον οποίο πραγματικά εκτιμώ και έδωσα αγώνα γι’ αυτόν, δεν το κρύβω ότι είμαι στέλεχος της ΝΔ, εδώ όμως έχει πολύ μεγάλο λάθος, καθώς έπρεπε να είχε δοθεί η δυνατότητα σε όλους να κάνουν τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό. 20 ευρώ είναι το κόστος, δεν πειράζει, όλοι θα το πληρώναμε. Από τη στιγμή που πληρώνουμε 10 ευρώ για να κάνουμε rapid test κάθε 3 μέρες δεν θα πείραζε να πληρώναμε 20 ευρώ εφάπαξ για να δούμε εάν έχουμε φυσική ανοσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.