ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέες προβλέψεις Δ.Σαρηγιάννη: «Το 44% των νέων κρουσμάτων μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, θα αφορά σε παιδιά»

Νέες προβλέψεις Δ.Σαρηγιάννη: «Το 44% των νέων κρουσμάτων μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, θα αφορά σε παιδιά»

Ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Δημοσθένης Σαρηγιάννης, έκανε… νέες προβλέψεις για τα κρούσματα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, εκτιμά ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου το 44% των νέων κρουσμάτων θα αφορά σε παιδιά και σε μαθητές.

Ο κ. Σαρηγιάννης αναφερόμενος στην σταθεροποίηση των κρουσμάτων, τόνισε πως σε αυτό συμβάλλουν ο μειωμένος ρυθμός εμβολιασμών έναντι του κορωνοϊού, ο καλοκαιρινός καιρός των προηγούμενων εβδομάδων και ο υψηλός αριθμός των τεστ που γίνονται.

Στην συνέχεια εξέφρασε την ανησυχία του αναφορικά με το άνοιγμα των πανεπιστημίων, ειδικά σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας όπου υπάρχει αυξημένο επίπεδο διασποράς και σημαντική πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς οι Σχολές ανοίγουν μόνο στην βάση του εμβολιασμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ανέφερε πως αν το ποσοστό των ανεμβολίαστων φοιτητών που υπάρχει, λειτουργήσει χωρίς την λήψη άλλων μέτρων προστασίας, αν έρθουν πολύ κοντά στα αμφιθέατρα ή στην ώρα των πειραμάτων, υπάρχει αυξημένος φόβος για διασπορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.