ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βέλγιο: Γεμάτες οι εντατικές με εμβολιασμένους για τον COVID-19 – Καταγγελίες γιατρών στην Αμβέρσα

Ανατροπή των δεδομένων για τις νοσηλείες COVID

Βέλγιο: Γεμάτες οι εντατικές με εμβολιασμένους  για τον COVID-19 – Καταγγελίες γιατρών στην Αμβέρσα

Σε μια καταγγελία που αναμένεται να αλλάξει άρδην την εικόνα συσχέτισης κορωνοϊού και εμβολίων προχώρησε ο διευθυντής του νοσοκομειακού πανεπιστημιακού δικτύου GZA της Αμβέρσας στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Kristiaan Deckers το σύνολο των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό στα τρία πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αμβέρσας είναι όλοι εμβολιασμένοι.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ο Deckers: «Ποιο είναι το προφίλ των ασθενών μας; Είναι όλοι εμβολιασμένοι. Σχετικά νέοι άνθρωποι μεταξύ 55 κι 60 ετών αρκετοί εκ των οποίων με προβλήματα ανοσίας. Καλά συνέπεια το ερώτημα είναι: Τα εμβόλια προστατεύουν ή όχι;».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα ίδια προβλήματα α αντιμετωπίζουν το Ισραήλ, η Βρετανία και η Ιταλία με τις εντατικές να γεμίζουν από εμβολιασμένους, των οποίων κατά πάσα πιθανότητα τα εμβόλια που έχουν κάνει έχουν εξαντλήσει την προστασία που προσφέρουν.

https://twitter.com/MarcVegt/status/1457308070632112137

Για αυτό ακριβώς το λόγο ο διευθυντής της BioNTech έκανε δηλώσεις ότι πλέον η τρίτη δόση είναι η κρίσιμη.

Σύμφωνα με μια άλλη μαρτυρία του διευθυντή του νοσοκομείου AZ Turnhout Δρ. Jo Leysen:

«Οι ασθενείς που δεχόμαστε με COVID-19 είναι όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι μερικές φορές ακούν άλλες πληροφορίες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που κάνουμε τώρα εισαγωγές είναι εμβολιασμένοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.