ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η AstraZeneca ανακοίνωσε ότι το φάρμακο αντισωμάτων της κατά της COVID-19 προσφέρει 83% προστασία σε διάστημα έξι μηνών

Άλλο ένα «όπλο» στην πρόληψη και την θεραπεία της COVID-19

Η AstraZeneca ανακοίνωσε ότι το φάρμακο αντισωμάτων της κατά της COVID-19 προσφέρει 83% προστασία σε διάστημα έξι μηνών

Η AstraZeneca ανακοίνωσε σήμερα ότι σύμφωνα με δοκιμή παρακολούθησης που πραγματοποιήθηκε, το φάρμακό της αντισωμάτων κατά της COVID-19 ήταν 83% αποτελεσματικό στον περιορισμό του κινδύνου εμφάνισης συμπτωματικής ασθένειας σε διάστημα έξι μηνών.

Η θεραπεία αυτή, που χορηγείται σε ενέσιμη μορφή και ονομάζεται AZD7442 ή Evusheld, είχε προηγουμένως δείξει ότι παρέχει 77% προστασία κατά της συμπτωματικής νόσου έπειτα από τρεις μήνες, σε προηγούμενη απεικόνιση των αποτελεσμάτων της δοκιμής τελικού σταδίου PROVENT τον Αύγουστο.

Η βρετανοσουηδική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ξεχωριστή δοκιμή, που έγινε σε ασθενείς με ήπια ως μέτρια COVID-19, έδειξε ότι μια υψηλότερη δόση της θεραπείας AZD7442 μειώνει τον κίνδυνο επιδείνωσης των συμπτωμάτων κατά 88% όταν αυτή χορηγείται εντός τριών ημερών από την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Τα νέα αυτά δεδομένα προστίθενται στον όλο και μεγαλύτερο όγκο αποδείξεων που υποστηρίζουν τη δυνατότητα του AZD7442 να κάνει σημαντική διαφορά στην πρόληψη και την θεραπεία της COVID-19”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Μενέ Πάγκαλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.