ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υποκρισία: Κατηγορούν την εκκλησία για τον κορωνοϊό και δεν λένε τίποτα για τα Covid-free παρά την δημοσίευση του Lancet

Το The Lancet ήταν ξεκάθαρο - Στην Ελλάδα... αγνοούμε τις επιστημονικές δημοσιεύσεις

Υποκρισία: Κατηγορούν την εκκλησία για τον κορωνοϊό και δεν λένε τίποτα για τα Covid-free παρά την δημοσίευση του Lancet

Από το πρωί οι δημοσιογράφος «πυροβολούν» την εκκλησία την οποία την κατηγορούν για τον κορωνοϊό.

Απαιτούν από τον μητροπολίτη Τιμόθεο «δήλωση μετανοίας» και δέσμευση ότι η εκκλησία θα πετάει έξω τους μη εμβολιασμένους ή όσους δεν έχουν κάνει διαγνωστικό έλεγχο, αλλά δεν λένε κουβέντα για τα «σκυλάδικα για εμβολιασμένους»!

Μιλάμε για τον ορισμό της υποκρισίας. Όποιος πηγαίνει εκκλησία, βλέπει ότι σχεδόν στο σύνολο των εκκλησιών τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας, οι αποστάσεις, οι μάσκες, τα άδεια καθίσματα.

Την ίδια στιγμή, το έγκριτο The Lancet δημοσιεύει έρευνα στην Γερμανία, που δείχνει ότι τα νυχτερινά κέντρα μόνο για εμβολιασμένους, συνιστούν εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού με τα στοιχεία να είναι εφιαλτικά.

Στην δημοσίευση, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο όρος «πανδημία των ανεμβολίαστων» είναι εσφαλμένος και ατεκμηρίωτος, ενώ υπάρχει η εξής αναφορά:

Στο Münster της Γερμανίας, νέα κρούσματα COVID-19 εμφανίστηκαν σε τουλάχιστον 85 (22%) από τα 380 άτομα που ήταν πλήρως εμβολιασμένα ή που είχαν αναρρώσει από τον COVID-19 και πήγαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

Ενώ λοιπόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τεκμηριώνεται χρονικά τουλάχιστον ότι το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων μόνο για εμβολιασμένους προηγήθηκε της έκρηξης των κρουσμάτων που ζούμε μέχρι σήμερα, οι Έλληνες δημοσιογράφοι αλλά και πολιτική, επιμένουν να δαιμονοποιούν την εκκλησία.

Το ότι από τις 9 Οκτωβρίου που άρχισε να ισχύει η πλήρης απελευθέρωση και ο πλήρης και ανεξέλεγκτος συνωστισμός των εμβολιασμένων σε γήπεδα, μπουζούκια, εστιατόρια και όλους τους κλειστούς χώρους, χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις στη συντριπτική τους πλειοψηφία, φτάσαμε σχεδόν ενάμισι μήνα μετά σε αυτή την κατάσταση, είναι εντελώς συμπτωματικό…

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ 9 Οκτωβρίου: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.197 – Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.105 θάνατοι.

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ 22 Νοεμβρίου: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.287 – Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 105, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.425 θάνατοι.

Αλλά, σύμφωνα με το αφήγημα, μόνο οι ανεμβολίαστοι φταίνε για ότι συμβαίνει. Κανένας άλλος και σίγουρα όχι οι χειρισμοί της Κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ακριβώς έκαναν πέρυσι τέτοιον καιρό που φόρτωναν την έκρηξη της πανδημίας στον… Άγιο Δημήτριο, την ίδια στιγμή που είχαν ανοίξει τα βόρεια σύνορα μας χωρίς ελέγχους, τους οποίους όταν εδέησαν να κάνουν διαπίστωσαν ότι ορδές Βαλκανίων έμπαιναν στη χώρα με πλαστά ράπιντ τεστ! Ενώ δεκάδες άτομα εντοπίστηκαν να είναι φορείς του κορωνοϊού, αλλά να διαθέτουν τέτοιο αρνητικό τεστ, σε ένα μόνο λεωφορείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.