ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυση από τον νομικό Α.Θεοδωρόπουλο κατά του Η.Μόσιαλου για την βλάσφημη ανάρτηση με την Παναγία

Μήνυση από τον νομικό Α.Θεοδωρόπουλο κατά του Η.Μόσιαλου για την βλάσφημη ανάρτηση με την Παναγία

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την βλάσφημη ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής Υγείας, Ηλία Μόσιαλου, η οποία απεικόνιζε την Παναγία και τον Ιωσήφ και αναφερόταν στον κορωνοϊό.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ουσιαστικά κάνει επίθεση σε όσους διαφωνούν με την υποχρεωτική μάσκα, τους οποίους ουσιαστικά, τους κοροϊδεύει για τη πίστη τους στον Χριστό και στην Παναγία.

Συγκεκριμένα, μετά την αντίδραση από την Εκκλησίας της Ελλάδας, σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος θα κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Η.Μόσιαλου για την εν λόγω ανάρτηση.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Α. Θεοδωρόπουλος είπε πως ο Η. Μόσιαλος δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη μέχρι στιγμής. Παράλληλα, έκανε λόγο για προσβολή της χριστιανικής πίστης ο οποίος σύμφωνα με τον Α. Θεοδωρόπουλο «δεν σέβεται το 90% των χριστιανών ορθόδοξων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.