ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Φιμώνουν» πλέον και τους «ειδικούς» τους- Γ.Παυλάκης: «Στο Mega με κόψανε στη μέση» – Ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση

«Τελείωσε ξαφνικά η ώρα»

«Φιμώνουν» πλέον και τους «ειδικούς» τους- Γ.Παυλάκης: «Στο Mega με κόψανε στη μέση» – Ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση

Οι κάποτε «εκλεκτοί» τώρα γίνονται «μαύρα πρόβατα» γιατί ξεκινούν να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση!

Κάπως έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα όσα καταγγέλλει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιατρός-ερευνητής από τις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι το Mega τον έκοψε στη μέση πριν προλάβει να πει τις προτάσεις του.

Μάλιστα λίγη ώρα πριν είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, ενώ είχε τονίσει ότι πλέον οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν είναι προστατευμένοι απέναντι στην Όμικρον, μάλλον όλα αυτά δεν άρεσαν τόσο στο κανάλι, το οποίο μέχρι προσφάτως τον παρουσίαζε ως «σοφό» -γιατί πολύ απλά συμφωνούσε με τα μέτρα της κυβέρνησης- και αποφάσισε να τον κόψει άρον άρον.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2RMYhR2JaS4&feature=emb_title&ab_channel=YgeiaNews

«Δεν χάσατε και πολλά στο MEGA, με κόψανε στη μέση, ενώ ρώτησαν τι να κάνουμε από δω και πέρα, ξαφνικά τέλειωσε η ωρααα…», έγραψε στο Facebook και λίγη ώρα αργότερα ανέλυσε αυτά που δεν τον άφησαν να πει.

«Και τώρα τι κάνουμε;

Αυτά που ήθελα να πω στο MEGA πρακτικά και συνοπτικά αλλά δεν επέτρεψε η ώρα:

1 ότι έγινε έγινε, από δω και πέρα προχωράμε γρήγορα με τις αναγκαστικές συναινετικές διαδικασίες (όχι με κενές διακηρύξεις)

2 σεβόμαστε τη δύναμη του ιού και καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μπροστά μας Μαραθώνιο. δεν καλλιεργούμε ψεύτικες ελπίδες ότι τελειώνουμε.

3. ακυρώνουμε άμεσα όλες τις συναθροίσεις και εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους για ρεβεγιόν, διασκέδαση, τραπεζώματα με διψήφιο αριθμό ατόμων. Οι αναγκαίες συγκεντρώσεις λίγων ατόμων γίνονται μετά από σελφ τεστ για όλους. Σήμερα το καθήκον είναι να μετριάσουμε το τσουνάμι, όχι να καταναλώσουμε.

4. δεν μπαίνουμε σε εσωτερικούς χώρους που δεν ελέγχουμε. Αν χρειάζεται, μπαίνουμε με καλή μάσκα, ξέροντας ότι η μάσκα μπορεί να ελαττώσει τη μετάδοση αλλά δεν είναι εγγύηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. κρατάμε καραντίνα 5 μέρες για τα κρούσματα. Γυρνάμε στη δουλειά με ενισχυμένες προφυλάξεις ώστε να λειτουργήσει η οικονομία και να πέσουν τα κρούσματα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.