ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κ.Γουργουλιάνης: «Η κρουσματολογία εξυπηρετεί μόνο την κατασκευή κλίματος πανικού»

«Δεν γνωρίζουμε αν τα δείγματα αντιπροσωπεύουν την μια ή την άλλη μετάλλαξη - Δεν γίνεται γενετικός έλεγχος όλων των δειγμάτων!»

Κ.Γουργουλιάνης: «Η κρουσματολογία εξυπηρετεί μόνο την κατασκευή κλίματος πανικού»

«Βόμβες» από τον καθηγητή Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, ο οποίος τάχθηκε κατά της ανακοίνωσης των ημερήσιων κρουσμάτων COVID ενώ επιπλέον ανέφερε πως δεν γίνεται γενετικός έλεγχος όλων των δειγμάτων και απλώς υποθέτουν ότι κάποια αντιπροσωπεύουν την Όμικρον!

Όπως εξήγησε ο κ. Γουργουλιάνης, οι ανακοινώσεις ημερήσιων κρουσμάτων σπέρνουν πανικό και δεν εξυπηρετούν σε τίποτε άλλο.

Ο καθηγητής εκτιμά πως το Όμικρον κύμα θα εξαντληθεί γρήγορα. «Στην Νότιο Αφρική εξαντλήθηκε μέσα σε 1 μήνα και κάτι», σημείωσε, παραδεχόμενος ότι δεν έχουμε αύξηση νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων.

Κάπως έτσι θα έρθει το τέλος της λεγόμενης πανδημίας, καθότι είτε αυτή η μετάλλαξη είτε μία επομένη θα είναι μία μετάλλαξη με ήπια μορφή, τονίζει ο καθηγητής!

Μάλιστα σε άλλο σημείο του βίντεο, εξηγεί πως «έχουμε υπερδιάγνωση γιατί κάνουμε πολλά τεστ» και παραδέχεται πως δεν εξετάζονται γενετικά όλα τα δείγματα άλλα η ταχύτητα μετάδοσης θυμίζει Όμικρον!

Στο ίδιο βίντεο αναφέρει πως μελέτες από Χονγκ Κονγκ σημειώνουν ότι η Όμικρον εξαντλείται στο ανώτερο αναπνευστικό και δεν κάνει πνευμονίες, δεν έχουμε διασωληνωμένους, ούτε θανάτους.

Και κλείνει με το συμπέρασμα πως οι πανδημίες τελειώνουν μονές τους όταν ο πληθυσμός αποκτήσει ανοσία, κάτι που βλέπουμε σίγα-σίγα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.