ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτός είναι ο λόγος που το twitter διέγραψε τον Δρ. Robert Malone; – Οι δύο επίμαχες συνεντεύξεις

Αυτός είναι ο λόγος που το twitter διέγραψε τον Δρ. Robert Malone; – Οι δύο επίμαχες συνεντεύξεις

Το “κατέβασμα” του λογαριασμού του Δρ. Robert Malone στο twitter με την γνωστή δικαιολογία ότι “παρέβαινε τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας” δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανένα.

Ήταν μάλλον μια προδιαγεγραμμένη κίνηση η οποία έγινε στο πλαίσιο της απαγόρευσης πληροφόρησης για τους κινδύνους των εμβολίων που ακολουθούν γνωστές πλατφόρμες του διαδικτύου, καταστέλλονται κάθε ελευθερία λόγου.

Αυτό όμως που έκανε το twitter να κλείσει το λογαριασμό του γνωστού καθηγητή, είναι δύο συνεντεύξεις που έδωσε όπου στην πρώτη κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση ότι δρα παράνομα πλέον, λέγοντας ότι αναγκάζοντας τον πληθυσμό να λάβει ένα πειραματικό ιατρικό σκεύασμα είναι παράνομο.

«Δεν είναι νόμιμο. Περιγράφεται μέσα στην ομοσπονδιακή νομοθεσία», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει:

«Αναγκάζοντας τους στρατιωτικούς να λάβουν ένα προϊόν χωρίς άδεια και μετά αλλάζοντας την ονομασία του, είναι παράνομο.

Υπάρχει νόμος που απαγορεύει στο στράτευμα να δώσει την άδεια για ιατρικά σκευάσματα χωρίς άδεια, μετά την υπόθεση των εμβολίων του άνθρακα το 1990-91 στο Ιράκ που προκάλεσε σημαντικά προβλήματα σε όλους έκαναν το εμβόλιο. Δεν επιτρέπεται να δίνουν πειραματικά και χωρίς άδεια σκευάσματα.

Έτσι ο πρόεδρος των ΗΠΑ διατάσσει την πραγματοποίηση εμβολιασμών με ένα σκεύασμα χωρίς άδεια αλλάζοντας το όνομά του σε Comirnaty το οποίο συνιστά κακούργημα».

Στη δεύτερη συνέντευξή του ο Δρ. Malone αναφέρθηκε στους κινδύνους των εμβολίων λέγοντας:

«Βγήκαν πρόωρα, χωρίς να έχουν δοκιμαστεί εμπεριέχοντας κινδύνους (κυρίως στην αναπαραγωγή). Επίσης έθιξα το θέμα της βιοηθικής ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς παιδιών και αναφέροντας ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες».

Είχα επίσης συζητήσεις με στελέχη του FDA στα οποία ανέφερα τους πιθανούς κινδύνους από την παραγωγή των εμβολίων

Στην ερώτηση εάν θεωρεί τα εμβόλια mRNA ασφαλή, απάντησε ότι δεν τα θεωρεί ασφαλή και πιο ειδικά για τα παιδιά λέγοντας πως περισσότερα παιδιά θα πεθάνουν από αυτά τα εμβόλια από όσα θα σωθούν.

«Δεν είπα ότι τα εμβόλια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Είπα ότι πρέπει να δίνονται μόνο σε αυτούς που τα έχουν πραγματικό ανάγκη. Είπα επίσης ότι δεν πρέπει να έχουμε παγκόσμιους εμβολιασμούς, δεν πρέπει να έχουμε προθεσμίες εμβολιασμού, αυτό είναι παράνομο,. Και ανήθικο. Ακόμη και έτσι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχουν καλά αποτελέσματα και στις ομάδες υψηλού κίνδυνου.

Τα τελευταία δεδομένα άλλωστε που προέρχονται από την Όμικρον δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ανισορροπία μεταξύ των ωφελειών και των κινδύνων.

Μάλιστα είμαι στο σημείο να αλλάξω τη θέση μου με βάσει τα νέα στοιχεία για το αν γενικώς ο εμβολιασμός με σκευάσματα mRNA έχει νόημα πλέον.», είπε ο Δρ. Malone για να καταλήξει:

«Είμαι ο πρόεδρος της «διεθνούς συμμαχίας ιατρών και υγειονομικών επιστημόνων» η οποία αριθμεί 60.000 μέλη όλοι τους γνωστοί και έγκυροι επιστήμονες.

Στα τρία βασικά συμπεράσματα που έχουμε καταλήξει όλοι είναι:

1 Μην εμβολιάσετε παιδιά

2 Σταματήστε να εμποδίζετε την φυσική ανοσία του οργανισμού

3 Σταματήστε να εμποδίζετε γιατρούς από τα να εφαρμόζουν σωτήριες θεραπείες»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.