ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα αμερικανική μελέτη: Η Όμικρον θα προκαλέσει ως και 99% λιγότερους θανάτους!

H Όμικρον «αδειάζει» κυβερνήσεις και «ειδικούς»

Νέα αμερικανική μελέτη: Η Όμικρον θα προκαλέσει ως και 99% λιγότερους θανάτους!

Μέχρι και 99% λιγότερους θανάτους αναμένεται να προκαλέσει η μετάλλαξη Όμικρον σε σχέση με τη Δέλτα, σύμφωνα με έρευνα στο Washington University.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η μετάλλαξη Όμικρον, οι ερευνητές ανησυχούσαν ότι και οι δύο παραλλαγές μπορεί να συνυπάρχουν.

Ήταν σαφές, σύμφωνα με το livescience, ότι το στέλεχος Όμικρον μπορούσε να εξαπλωθεί σαν φωτιά, αλλά δεν ήταν σαφές αν αυτό οφειλόταν σε μια εγγενώς καλύτερη ικανότητα εξάπλωσης ή αν απλώς απέφευγε την ανοσία σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται είναι εγγενώς δύο έως τρεις φορές πιο μεταδοτικό από το στέλεχος Δέλτα, και αυτό εξηγεί την παγκόσμια κυριαρχία της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλο όμως που όλες οι μελέτες καταδεικνύουν την ηπιότερη δράση της Όμικρον οι κυβερνήσεις σε συνεργασία με τα ΜΜΕ συνεχίζουν να καλλιεργούν τον τρόμο στους πολίτες λαμβάνοντας ολοένα και πιο αυστηρά μέτρα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.