Η διαφορά ισχύος, σε όλα τα επίπεδα, Ελλάδας και Τουρκίας πλησιάζει σε κρίσιμο σημείο....

Γ.Μαγιορκίνης: «Τις επόμενες 15-20 ημέρες θα δούμε αναστροφή κάποιων μέτρων»

«Η Όμικρον είναι 5 φορές λιγότερο νοσογόνος»

Γ.Μαγιορκίνης: «Τις επόμενες 15-20 ημέρες θα δούμε αναστροφή κάποιων μέτρων»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής των «ειδικών» Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Μαγιορκίνης, τόνισε πως τις επόμενες 15-20 ημέρες θα δούμε αναστροφή κάποιων μέτρων όμως αυτά που θα αφορούν τον πιστοποιητικό εμβολιασμό δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Για τη μερική χαλάρωση των μέτρων από αύριο, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, ο κ. Μαγιορκίνης είπε ότι βλέπουμε μια αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων.

Αναφορικά με τη μουσική εξήγηση πως η ένταση κάνει τους ανθρώπους να μιλάνε πιο δυνατά και αυτό προκαλεί αύξηση των σωματιδίων στον αέρα. Ωστόσο εκτίμησε πως τους επόμενους 1-2 μήνες θα δούμε μείωση των κρουσμάτων.

«Η Όμικρον είναι 5 φορές λιγότερο νοσογόνος. Τα περίπου 20.000 κρούσματα της Όμικρον αντιστοιχούν σε περίπου 4.000 κρούσματα της Δέλτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.