ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Kayla Itsines: Η γυμνάστρια που… κάνει «θαύματα» με τα γυναικεία σώματα (φωτό)

Kayla Itsines: Η γυμνάστρια που… κάνει «θαύματα» με τα γυναικεία σώματα (φωτό)

Η Kayla Itsines είναι μια πασίγνωστη personal trainer και διάσημη στο χώρο του «fitness», έχοντας πάνω από 7,7 εκατ. ακόλουθους στο instagram. Αυτό διότι διαθέτει το «χάρισμα» να μετατρέπει σώματα με περιττά κιλά σε… καλοσμιλεμένα κορμιά.

Λάτρευε τη γυμναστική από όταν ήταν μωρό και θυμάται τον μπαμπά της, κάθε φορά που του ζήταγε να πάει κάπου, να της λέει να κάνει πρώτα 10 πους απς!

Η 24χρονη από την Αδελαΐδα έχει στη λίστα των πελατών της διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ και μοντέλα και συχνά ταξιδεύει στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες διοργανώνοντας αθλητικές οργανώσεις και γνωρίζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Δεν έχω να διηγηθώ κάποια δακρύβρεχτη ιστορία για τη ζωή μου. Είμαι fit, μεγάλωσα σε μια φανταστική οικογένεια, σε ένα πολύ όμορφο μέρος» λέει.

Στο λογαριασμό της στο Instagram βάζει συχνά το πριν και το μετά από γυναίκες που έχει γυμνάσει, δείχνοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αν θέλει να καταφέρει κάτι είναι να δώσει σε όλους κίνητρο να γυμναστούν και να τρώνε υγιεινά.

Έχει δημιουργήσει το δικό της οδηγό άθλησης ονόματι «Bikini Body Guides» (BBG) από την προώθηση του οποίου έχει βγάλει 46 εκατομμύρια δολάρια.

Στο παρελθόν οι New York Times έχουν γράψει άρθρο για την 24χρονη με τον τίτλο: «Η Kayla Itsines κερδίζει followers στο Instagram, με ένα ποστάρισμα με κοιλιακούς τη φορά».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.