ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δημοτικός υπάλληλος έπαθε έμφραγμα την ώρα του ρεπορτάζ – Τον έσωσαν τελευταία στιγμή (βίντεο)

Δημοτικός υπάλληλος έπαθε έμφραγμα την ώρα του ρεπορτάζ – Τον έσωσαν τελευταία στιγμή (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ καναλιού που είχε ως στόχο να αναδείξει τις ελλείψεις σε προσωπικό και ιατρικό υλικό.

Την ώρα του ρεπορτάζ ένας υπάλληλος του Δήμου Βόλβης έπαθε έμφραγμα εν ώρα εργασίας.

Ο 54χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους εθελοντές διασώστες, οι οποίοι με τις κατάλληλες ενέργειες τον επανάφεραν με την χρήση απινιδωτή μέσα σε λίγα λεπτά.

Η περιπέτεια του δημοτικού υπαλλήλου όμως δεν είχε τελειώσει ακόμα. Στις 12.56, μπροστά στην κάμερα, ο διασώστης κάλεσε το ΕΚΑΒ αλλά εκείνη τη στιγμή το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό με αποτέλεσμα να ζητηθεί βοήθεια από το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης το οποίο βρίσκεται 100 χιλιόμετρα μακριά.

Μετά από σχεδόν μία ώρα το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον 54χρονο ο οποίος σώθηκε από τους εθελοντές διασώστες οι οποίοι είχαν τόσο την απαραίτητη εκπαίδευση αλλά και τον απινιδωτή που ήταν σωτήριος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=E-hYkj31lBo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.