ΠΟΕΔΗΝ: Πεντάωρη στάση εργασίας την Τρίτη

ΠΟΕΔΗΝ: Πεντάωρη στάση εργασίας την Τρίτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αποφάσισε πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, για αύριο Τρίτη (28/1).

Η ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ζητά να ενταχθούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

«Η κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Πλην οριακών αυξήσεων στην ανταποδοτική σύνταξη στους υπαλλήλους για το πάνω από τα 30 έτη καμία άλλη μεταβολή δεν επέρχεται. Νομιμοποιούνται όλες οι αντιασφαλιστικές μνημονιακές διατάξεις», αναφέρει και προσθέτει ότι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται με δύο ταχύτητες,

Σημειώνει ακόμη πως υγειονομικοί υπάλληλοι που προέρχονται από το ΙΚΑ είναι ενταγμένοι στα Βαρέα και Ανθυγιεινά και όσοι προέρχονται από το Δημόσιο δεν είναι ενταγμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζητάει τέλος, να συμπεριληφθεί διάταξη στο νομοσχέδιο με την ένταξη στα ΒΑΕ αναδρομικά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.