H Ισπανία έγινε «βόρειος Ιταλία»: Μέσα σε 24 ώρες πέθαναν 514 άνθρωποι – 2.696 συνολικά οι νεκροί

H Ισπανία έγινε «βόρειος Ιταλία»: Μέσα σε 24 ώρες πέθαναν 514 άνθρωποι – 2.696 συνολικά οι νεκροί

Συνεχίζεται η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ισπανία, η οποία πλήττεται με σφοδρότητα από την πανδημία και έχει μετατραπεί σε δεύτερη Ιταλία.

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 6.500 σε μόλις 24 ώρες και πλέον ανέρχεται σε 39.673.

Την ίδια ώρα, στη λίστα των νεκρών προστέθηκαν ακόμη 514 άτομα, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό σε 2.696

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιβηρική χώρα διαθέτει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων και νεκρών στη Γηραιά Ήπειρο, μετά την Ιταλία, γεγονός το οποίο έχει σημάνει συναγερμό.

Ήδη, μάλιστα, η ισπανική κυβέρνηση εφαρμόζει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-2019.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, μάλιστα, ο ο COVID-2019 έχει προσβάλει πάνω από 391.000 άτομα, ενώ οι νεκροί ξεπερνούν τους 17.100, με την Ιταλία να πληρώνει το βαρύτερο «τίμημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.