ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίνα: Έξι νεκροί από τον κορωνοϊό και 67 νέα «εισαγόμενα» κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κίνα: Έξι νεκροί από τον κορωνοϊό και 67 νέα «εισαγόμενα» κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στην ηπειρωτική Κίνα δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα εγχώριας μετάδοσης του κορωνοϊού το 24ωρο που ήρθη το μεγαλύτερο μέρος των περιορισμών στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της κρίσης, όμως τα κρούσματα που οι κινεζικές αρχές χαρακτηρίζουν «εισαγόμενα» αυξήθηκαν, ενώ το Πεκίνο εφαρμόζει αυστηρότερα μέτρα για την αποτροπή της αναζωπύρωσης της εξάπλωσης.

Ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, εντοπίστηκαν 67 νέα κρούσματα, από 47 την προηγουμένη, σε όλες τις περιπτώσεις άνθρωποι που επέστρεψαν από το εξωτερικό, ενημέρωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε σήμερα.

Το σύνολο των κρουσμάτων αυξήθηκε έτσι στα 81.285.

Το υπουργείο Υγείας ανέφερε επίσης ότι καταγράφηκαν έξι νέοι θάνατοι χθες Τετάρτη, με το σύνολο των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας στην ηπειρωτική Κίνα να ανέρχεται πλέον σε 3.287.

Τα περισσότερα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στη Σαγκάη (18), στην περιφέρεια Έσω Μογγολία (12) και στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ (11).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων είναι τις τελευταίες ημέρες θεαματικά χαμηλότερος συγκρινόμενος με τον Φεβρουάριο, όταν η εξάπλωση του κορωνοϊού κορυφωνόταν, γεγονός που επιτρέπει στο Πεκίνο να προωθήσει την επανεκκίνηση της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.