ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 743 νεκροί από κορωνοϊό σε 24 ώρες – Ξεπέρασαν τους 105.000 συνολικά οι νεκροί

ΗΠΑ: 743 νεκροί από κορωνοϊό σε 24 ώρες – Ξεπέρασαν τους 105.000 συνολικά οι νεκροί

Άλλοι 743 ασθενείς υπέκυψαν στην ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός μέσα σε 24 ώρες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε ως τις 20:30 χθες Δευτέρα (τοπική ώρα· στις 03:30 σήμερα Τρίτη ώρα Ελλάδας) το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας ανέρχεται σε 105.099 νεκρούς στη χώρα αυτή, όπου έχουν καταγραφεί 1.809.109 κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό, δείχνουν οι αριθμοί της σχολής ιατρικής της Βαλτιμόρης, οι οποίοι ανανεώνονται συνεχώς.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα, σε απόλυτα μεγέθη, από την πανδημία του κορωνοϊού. Παγκοσμίως, οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 ανέρχονταν σε τουλάχιστον 373.439 ως τις 22:00 χθες Δευτέρα (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Σχεδόν όλες οι αμερικανικές πολιτείες έχουν, λιγότερο ως περισσότερο, χαλαρώσει τα μέτρα περιορισμού που επέβαλαν για να αποτραπεί η εξάπλωση του SARS-CoV-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δεκάδες αμερικανικές πόλεις επιβάλλουν νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας για άλλο λόγο: εξαιτίας των διαδηλώσεων και των ταραχών που εξαπλώθηκαν σε σχεδόν όλη τη χώρα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, 46χρονου Αφροαμερικανού, κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από λευκούς αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα στη Μινεάπολη (Μινεσότα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.