ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δρομοκαΐτειο: Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε ασθενής – Συγκατοικεί μαζί με άλλους τρεις

Δρομοκαΐτειο: Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε ασθενής – Συγκατοικεί μαζί με άλλους τρεις

Μια ασθενής του Δρομοκαΐτειου, που φιλοξενείται σε διαμέρισμα του νοσοκομείου στο Χαϊδάρι και συγκατοικεί μαζί με άλλους τρεις, βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό.

Η ασθενής εισήχθη τη Δευτέρα με πυρετό στο Τζάνειο για νοσηλεία. Της έγινε το τεστ και βρέθηκε θετική.

Σήμερα, μεταφέρεται για νοσηλεία σε νοσοκομείο αναφοράς. Η ασθενής είναι μεσήλικη 40 με 50 ετών.

​Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, η ασθενής μαζί με τους άλλους τρεις ασθενείς στους οποίους θα γίνει τεστ, έκαναν τις προηγούμενες ημέρες βόλτες σε όλο το Χαϊδάρι και ο κίνδυνος διασποράς του ιού είναι μεγάλος, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν μπει και συνεργεία ελαιοχρωματιστών στο διαμέρισμα για να πραγματοποιήσουν εργασίες και είναι πιθανό να έχουν εκτεθεί κι αυτοί στον ιό.

Οι ασθενείς επισκέφθηκαν αρκετά καταστήματα και γενικά είχαν συναναστροφές με πολύ κόσμο. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ήταν αρκετοί και οι νοσηλευτές που επισκέφθηκαν το διαμέρισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ετσι λοιπόν, έχει σημάνει γενικός συναγερμός στο νοσοκομείο, όπου γίνεται ιχνηλάτηση και θα γίνουν μαζικά τεστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.