ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμαρχος Ιωαννίνων: «Το 90% των μονάδων κορωνοϊού στα Ιωάννινα είναι κατειλημμένο»

Δήμαρχος Ιωαννίνων: «Το 90% των μονάδων κορωνοϊού στα Ιωάννινα είναι κατειλημμένο»

O δήμαρχος Ιωαννίων, Μωυσής Ελισάφ μίλησε για τις μονάδες κορωνοϊού στην περιοχή του και τόνισε ότι η πληρότητά τους βρίσκεται πολύ κοντά στο 100%.

Όπως ο ίδιος εξήγησε μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 250 ενεργά κρούσματα και το χειρότερο είναι ότι υπάρχει συνεχιζόμενος αυξημένος αριθμός ημερήσιων κρουσμάτων το οποίο όπως ο ίδιος ανέφερε εξηγείται από την συρροή κρουσμάτων όπως αυτή που καταγράφηκε χτες με τα περισσότερα κρούσματα να αφορούν μια βιομηχανία τροφίμων.

Παράλληλα, ο κ. Ελισάφ ανέφερε πως ενεργοποιήθηκε και η 3η μονάδα κορωνοϊού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και πως οι 3 μονάδες έχουν μεγάλη πληρότητα της τάξης του 90% ενώ ζητείται επιτακτικά να δημιουργηθεί και 4η μονάδα.

Επιπλέον, ο δήμαρχος σημείωσε πως υπήρχαν ελάχιστα κρούσματα μέχρι τον 15Αύγουστο υπήρξε όμως μια χαλάρωση από εκεί και πέρα.
«Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο λοκντάουν εξαιτίας του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που καταγράφεται σε καθημερινή βάση αλλά και εξαιτίας της μεγάλης πίεσης στο σύστημα υγείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τους λόγους έξαρσης των κρουσμάτων στην περιοχή ανέφερε πως οφείλεται μεταξύ άλλων στην μεγάλη συγκέντρωση νέων ανθρώπων τα βράδια χωρίς προφυλαχτικά μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.