ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανός καθηγητής επιδημιολογίας Σ.Μπάγκντι για Covid-19: Πόσο προστατεύουν οι μάσκες; – Μολύνονται τα παιδιά; (βίντεο)

O επιφανής Γερμανός, ταϊλανδικής καταγωγής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάγκντι, μίλησε στην γερμανική τηλεόραση για τον κορωνοϊό και αποδόμησε στην βάση τους πολλά από τα επιχειρήματα που οδηγούν στα «lockdown χωρίς τέλος».

Εξηγεί αναλυτικά και με απόλυτη ψυχραιμία τι είναι αυτός ο ιός, γιατί οι μάσκες στην ουσία δεν προστατεύουν, πώς μπορούμε να προστατευθούμε αποτελεσματικά από τον ιό χωρίς «υστερικές» απαγορεύσεις και τελικά πώς αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους ιοί.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη του καθηγητή Σ.Μπάγκντι προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην εκπομπή PRONEWS με θέμα «Κορωνοϊός: Αλήθειες Ψέματα» με παρουσιαστή τον διευθυντή του pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη, που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 21.00 η ώρα από τον τηλεοπτικό σταθμό ALERT.

Υποτιτλισμός: Pronews TV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.