ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά τα στήθη προτιμούν τελικά οι άντρες!

Αυτά τα στήθη προτιμούν τελικά οι άντρες!

Η αντίληψη που θέλει τα μεγάλα στήθη να αποτελούν τη σταθερή προτίμηση των αντρών δεν ευσταθούν. Διατρέχουμε διαπολιτισμικές έρευνες και σας αποκαλύπτουμε ποιο μέγεθος στήθους αποτελεί αυτό που θέλουν και οι άντρες και οι γυναίκες…

Τέτοιες έρευνες, για το προτιμητέο στήθος, πραγματοποιούνται από τη δεκαετία του ’60, με απλά ερωτηματολόγια – πιο απλά δεν γίνεται: Οι ερευνητές δείχνουν φωτογραφίες ή σκίτσα γυμνόστηθων γυναικών και οι άντρες επιλέγουν ποιο τους αρέσει περισσότερο.

Σε μία τέτοια ξακουστή έρευνα που έγινε το 1968 φάνηκε ότι η προτίμηση του ανδρικού πληθυσμού ξεκινάει με στήθη μεσαίου μεγέθους, συνεχίζει με τα μεγάλα και καταλήγει με τα μικρά. Τα πολύ μεγάλα στήθη δεν προτιμώνται, όπως επίσης και τα πολύ – πολύ μικρά στήθη, που οι άνδρες αποκαλούν πλάκα (το μετά βίας «A cup» που λένε και τα περιοδικά). Από εκεί και πέρα πραγματοποιήθηκαν πολλές αντίστοιχες έρευνες, όπου οι άνδρες κατά κύριο λόγο βαθμολογούσαν τα μεσαίου μεγέθους στήθη περισσότερο από όλα τα άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο ygeianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.