ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαύροι κύκλοι: Με αυτό το κόλπο θα τους ξεφορτωθείς

Μαύροι κύκλοι: Με αυτό το κόλπο θα τους ξεφορτωθείς

Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή, καθώς δεν έχει τη συνηθισμένη στοιβάδα λιπώδους ιστού.

Αντίθετα, διαθέτει πολλά αιμοφόρα αγγεία και λεμφαδένες.

Αν ο οργανισμός στερείται οξυγόνου ή υγρών, το αίμα ρέει πιο αργά και έχει πιο σκούρο χρώμα.

Τα αιμοφόρα αγγεία είναι ορατά κάτω από τη λεπτή, σχεδόν διάφανη επιδερμίδα στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου, οι σκιές κάτω από τα μάτια θα αποκτήσουν είτε καφέ είτε μπλε απόχρωση.

Σε κάποιες οικογένειες, οι μαύροι κύκλοι καθορίζονται γενετικά: αυτό σημαίνει ότι την ιδιαίτερα λεπτή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σου την οφείλεις στα γονίδιά σου.

Δες ποιο απλό συστατικό λαχανικού σε κάνει να μην έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια:

Ποιο είναι τελικά το λαχανικό που θα σε κάνει να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους σου; Είναι αυτό που το έχουμε όλοι μέσα στο σπίτι μας…

Η πατάτα περιέχει κατεχολάση, συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλά καλλυντικά και έχει θαυμαστά αποτελέσματα για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Θα χρειαστείτε: μία πατάτα καθαρισμένη, γάλα και 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομηλιού.

Πλένετε καλά και κόβετε στη μέση την πατάτα. Το ½ της πατάτας το βράζετε σε ένα κατσαρολάκι. Το άλλο μισό ξεφλουδίζετε και χτυπάτε στο blender. Μόλις βράσει το χτυπάτε και αυτό στο blender με λίγο γάλα να γίνει μια σφιχτή κρέμα. Αναμιγνύετε και τα 2 υλικά. Απλώνετε γύρω και κάτω από τα μάτια για 40 λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό προς κρύο νερό .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.