ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Λένε ότι «Εντοπίστηκαν δύο νέες μεταλλάξεις στην Ελλάδα – Ανθεκτικές στα εμβόλια»

Κορωνοϊός: Λένε ότι «Εντοπίστηκαν δύο νέες μεταλλάξεις στην Ελλάδα – Ανθεκτικές στα εμβόλια»

Μπορεί οι κυβερνήσεις να υπόσχονται «ελπίδα» και «ελευθερία» που θα έρθει μέσα από τα εμβόλια, όμως τα πράγματα δυσκολεύουν.

Σύμφωνα με πηγές του σταθμού OPEN TV, κρούσματα των δυο νέων μεταλλάξεων διαπιστώθηκαν στην Αττική και καταγράφηκαν από το Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Τα δυο αυτά κρούσματα περιέχουν την ίδια μετάλλαξη που περιλαμβάνεται στα στελέχη της Νότιας Αφρικής και της Βραζιλίας.

Να μια καλή αφορμή να παρατείνουν τα lockdown και να κρατήσουν φυλακισμένους τους πολίτες στα σπίτια τους προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με την οδυνηρή οικονομική πραγματικότητα.

Οι επιστήμονες έχουν προβληματιστεί έντονα για αυτή την εξέλιξη, καθώς η δεύτερη μετάλλαξη -που σχετίζεται με τα στελέχη της Νοτίου Αφρικής και της Βραζιλίας- φαίνεται να είναι πιο ανθεκτική στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Για τα δυο κρούσματα των δυο μεταλλάξεων βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ιχνηλάτησης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=8z6_pKD_V7Y&feature=emb_title&ab_channel=OPEN

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.