
Σε μια καταγγελία “βόμβα” προχώρησε σήμερα η Ρωσία, κάνοντας λόγο για πίεση που ασκείται σε χώρες για να μην αγοράσουν το Sputnik V.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι η πίεση που ασκείται σε κάποιες χώρες για να μην αγοράσουν το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχει φτάσει σε άνευ προηγουμένου επίπεδα, αλλά τόνισε ότι τέτοιου είδους προσπάθειες δεν έχουν καμία πιθανότητα να επιτύχουν.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έκανε τις παραπάνω δηλώσεις όταν κλήθηκε να σχολιάσει μια αμερικανική κυβερνητική έκθεση που δείχνει ότι οι ΗΠΑ έχουν προσπαθήσει να αποτρέψουν την Βραζιλία από την αγορά του ρωσικού εμβολίου.
Ο Πεσκόφ σημείωσε ότι η Ρωσία είναι κατά της πολιτικοποίησης της κατάστασης αναφορικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.