Κάνε το όπως οι Γιαπωνέζες: Αυτό είναι το μυστικό τους για το αδυνάτισμα (βίντεο)

Κάνε το όπως οι Γιαπωνέζες: Αυτό είναι το μυστικό τους για το αδυνάτισμα (βίντεο)

Όλοι μας λίγο πολύ, εξαιτίας και του διαδικτύου, γνωρίζουμε τρόπους προκειμένου να χάσουμε βάρος. Μάλιστα, το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι προϋποθέτουν άσκηση ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

​Κι όμως, οι γυναίκες στην Ιαπωνία φαίνεται πως έχουν βρει το κόλπο για να παραμένουν αδύνατες χωρίς τίποτα από τα δύο! Ονομάζεται “Japanese long-breath diet” και παρόλο που έχει στον τίτλο τη λέξη “δίαιτα” δεν έχει καμία σχέση με φαγητό.

Πώς να κάνεις τη Japanese long-breath diet

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσεις σωστά το σώμα σου και στη συνέχεια να αναπνέεις εισπνέοντας για 3 δευτερόλεπτα και αφήνοντας τον αέρα να βγει για 7 δευτερόλεπτα. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τη συγκεκριμένη άσκηση για περισσότερα από δύο λεπτά την ημέρα!

Πώς λειτουργεί

Το κλειδί της αποτελεσματικότητας αυτής της άσκησης, στην οποία ορκίζονται οι νεαρές Γιαπωνέζες, είναι ότι καθώς εισπνέεις το οξυγόνο προσκολλάται στα λιπώδη κύτταρα και τα διασπά σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα το οποίο στη συνέχεια βγάζεις από τον οργανισμό σου εκπνέοντας.

​Όσο περισσότερο οξυγόνο εισπνέεις τόσο περισσότερο λίπος καίγεται. Με αυτό το τρικ όχι μόνο χάνεις βάρος αλλά, σύμφωνα με τους ειδικούς, ενδυναμώνεις τους μυς σου και αυξάνεις το μεταβολισμό σου.

Σου φαίνεται υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό; Εμείς απλά παραθέτουμε τα νούμερα: Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση, αυτή η άσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις 200 γραμμάρια λίπους την ημέρα.

​Επιπλέον, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο διάσημος στην Ιαπωνία Miki Ryosuke έχασε με τη βοήθεια αυτής της άσκησης σχεδόν 15 κιλά μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Μια δοκιμή, θα σε πείσει!!! Δες και στο βίντεο περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα το κάνεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.