ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θες να χάσεις βάρος; – Αυτή είναι η καλύτερη άσκηση που μπορείτε να κάνετε

Θες να χάσεις βάρος; – Αυτή είναι η καλύτερη άσκηση που μπορείτε να κάνετε

Η γυμναστική αποτελεί τη γνωστότερη στρατηγική που επιστρατεύουν όσοι θέλουν να χάσουν βάρος.

Με τη φυσική δραστηριότητα καίμε θερμίδες, ένα από τα μεγάλα κλειδιά στην απώλεια των περιττών κιλών.

Ο στόχος είναι βέβαια η γυμναστική να αποδίδει, ώστε να συμβάλει καταλυτικά στην προσπάθεια που κάνουμε.

Και μια από τις καλύτερες ασκήσεις για την απώλεια βάρους είναι το περπάτημα. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ξεκινήσει κάποιος να γυμνάζεται, χωρίς να καταπονεί τις αρθρώσεις του.

Σύμφωνα με το Χάρβαρντ, ένας άνθρωπος 70 κιλών καίει περίπου 167 θερμίδες ανά 30 λεπτά περπατήματος, σε έναν χαλαρό ρυθμό 6,4 χλμ/ώρα.

Πείραμα 12 εβδομάδων σε 20 παχύσαρκες γυναίκες βρήκε ότι περπάτημα 50-70 λεπτών για 3 φορές τη βδομάδα κατέληξε σε μείωση του σωματικού λίπους κατά 1,5%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περπάτημα είναι επίσης μια εύκολη άσκηση να ενταχθεί στην καθημερινότητα. Ξεκινάμε ιδανικά με 30 λεπτά για 3-4 φορές τη βδομάδα, αυξάνοντας σταδιακά τη συχνότητα και τη διάρκεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.