ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηράκλειο: Μητέρα εμφάνισε θρόμβο στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Μητέρα εμφάνισε θρόμβο στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις πολιτών που εμβολιάζονται με το σκεύασμα της AstraZeneca και μετά από λίγες ημέρες εμφανίζουν παρενέργειες. Τελευταία περίπτωση μια 47χρονη γυναίκα από την Κρήτη, η οποία νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η μητέρα δύο παιδιών ζει μία μεγάλη περιπέτεια της τελευταίες ημέρες.

Νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου καθώς, σύμφωνα με την οικογένειά της, έχει εμφανίσει παράλυση σε όλο της το σώμα ενώ φαίνεται ότι έχει υποστεί και εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη ανέβασε πυρετό μετά τον εμβολιασμό της και άρχισε να έχει ενοχλήσεις στα άκρα.

Μία εβδομάδα αργότερα απευθύνθηκε στον αγροτικό γιατρό της περιοχής, ο οποίος την έστειλε στα επείγοντα στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο.

Οι γιατροί της έκαναν εξετάσεις, μεταξύ αυτών και αξονική τομογραφία, και στη συνέχεια της δόθηκε εξιτήριο ενώ κλήθηκε να κάνει και μία μαγνητική.

Ωστόσο, τα συμπτώματά της δεν υποχώρησαν και η γυναίκα μεταφέρθηκε εκ νέου στο Βενιζέλειο, αυτή τη φορά σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Εκεί της έγινε μαγνητική που έδειξε θρόμβο στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, οι γιατροί αποδίδουν την κατάστασή της στο εμβόλιο, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος ακόμη.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει έρευνα στο ΠΑΓΝΗ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η περίπτωση της από την πρώτη στιγμή που έφτασε εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.