ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ξεπουλάει η Ρουμανία: Κανείς δεν θέλει να εμβολιαστεί – Δίνει 1,17 εκατ. δόσεις της Pfizer στην Δανία!

Ξεπουλάει η Ρουμανία: Κανείς δεν θέλει να εμβολιαστεί – Δίνει 1,17 εκατ. δόσεις της Pfizer στην Δανία!

Η Ρουμανία συμφώνησε να πουλήσει 1,17 εκατ. δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech στη Δανία, ανακοίνωσε απόψε η Κοπεγχάγη.

Ο λόγος ότι κανείς στην Ρουμανία δεν θέλει να εμβολιαστεί για ευνόητους λόγους και τα εμβόλια είναι κοντά στο όριο της λήξης τους.

«Μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία επειδή η Ρουμανία έχει πολύ χαμηλή εσωτερική ζήτηση όσον αφορά τους εμβολιασμούς και κατά συνέπεια θέλει να πουλήσει τα επιπλέον εμβόλια που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Μάγκνους Χόινικε.

Μόνο το ένα πέμπτο του πληθυσμού (4,47 εκατομμύρια) έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα στην Ρουμανία και η «ζήτηση» πέφτει συνέχεια.

Οι επιφυλάξεις απέναντι στον εμβολιασμό αυξάνονται, αφενός λόγω της δυσπιστίας απέναντι στους κρατικούς θεσμούς και αφετέρου λόγω των συνεχών συμβάντων με παρενέργειες στη χώρα και διεθνώς.

https://twitter.com/nickford/status/1409963069711781891

Η Δανία αναμένει ότι τα πρώτα εμβόλια για τον Covid-19 που αγόρασε θα παραδοθούν από τη Ρουμανία εντός της εβδομάδας.

Έτσι στην Ρουμανία που μάλλον διδάσκει Δημοκρατία, δεν υπάρχουν ούτε εκφοβισμοί, ούτε τρομολανγεία, ούτε εξαγορές, ούτε η κυβέρνηση χωρίζει τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα, όπως προσπαθεί να κάνει η εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.