Δ.Γάκης για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ: «Ούτε σε εκτελεστικό απόσπασμα να τους έστελνε η κυβέρνηση»

«Γι' αυτό θεσπίσατε το ακαταδίωκτο;»

Δ.Γάκης για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ: «Ούτε σε εκτελεστικό απόσπασμα να τους έστελνε η κυβέρνηση»
Με νέα παρέμβασή του ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τις τεράστιες ευθύνες της στην διαχείριση της πανδημίας και την έλλειψη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που κόστισε τις ζωές σε χιλιάδες ανθρώπους σύμφωνα με την έκθεση Λύτρα.
Το 97,7% των διασωληνωθέντων εκτός ΜΕΘ πέθανε και ο γνωστός γιατρός αναρωτιέται αν θα επιβίωναν αν δεν διασωληνώνονταν.
«Ούτε σε εκτελεστικό απόσπασμα να τους στέλναμε» λέει χαρακτηριστικά.
Κατηγορεί την κυβέρνηση για απόκρυψη στοιχείων που είδαν το φως της δημοσιότητας λόγω της έκθεσης Λύτρα και προσθέτει ότι «είναι να σκεφτεί κάθε πολίτης ότι με το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ , που θεσμοθετήθηκε από την Κυβέρνηση, στόχος ήταν η συγκάλυψη πιθανών μελλοντικών εγκληματικών πράξεων».
«ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 97,7% ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ;
#Ούτε σε εκτελεστικό απόσπασμα να τους στέλναμε…
#Άραγε, πόσοι θα επιβίωναν αν δεν διασωληνώνονταν;
#Φρικτό ερωτήμα που με βασανίζει από προχτές και δεν μπορώ να το απαντήσω λόγω της αισχρής και ένοχης απόκρυψης των στοιχείων από τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς, που εμείς πληρώνουμε για να τα συλλέγουν, να τα διαθέτουν, να τα επεξεργάζονται και να βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για να βελτιωνόμαστε.
#Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ και η ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ αποτελεί ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ανόητοι…(Καταγγελία Λύτρα κλπ.)
#Επόμενο , ακόμη, είναι να σκεφτεί κάθε πολίτης ότι με το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ , που θεσμοθετήθηκε από την Κυβέρνηση, στόχος ήταν η συγκάλυψη πιθανών μελλοντικών εγκληματικών πράξεων.
#Και εδώ δεν μιλάμε για οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας, όπως με την θέσπιση του ακαταδίωκτου των τραπεζιτών, αλλά για πιθανές εγκληματικές πράξεις κατά ζωής.
#Ακόμη και το ενδεχόμενο διάπραξης «εξ αμελείας» , αποστερείται από τον πιθανό δράστη και μετατρέπεται σε «εκ προθέσεως» στην συνείδηση των πολιτών, όταν εκ προοιμίου θεσμοθετείται το ακαταδίωκτο πριν την διάπραξη πιθανού μελλοντικού αδικήματος όπως έγινε στην περίπτωση των ιατρών, (σε αντίθεση με τους τραπεζίτες που έγινε εκ των υστέρων).
#Πόσο μυαλό χρειάζεται για να τα σκεφτεί κανείς, πριν διαπράξει το ολίσθημα της θεσμοθέτησης της συγκαλυψης μελλοντικών πιθανών εγκληματικών πράξεων εκ προθέσεως ή εξ αμελείας κατά της ζωής πολιτών.
#Διότι τα χέρια των Εισαγγελέων είναι πλέον δεμένα και οι καταγγελίες συγγενών για θανάτους, κατά ιατρών κλπ, μπαίνουν στο αρχείο, όπως καταγγέλθηκε , πρόσφατα, σε μη συστημικό ΜΜΕ.
#Μάλλον το μυαλό δεν είναι το «ατού» των Κυβερνώντων και των ψηφισάντων το ακαταδίωκτο.
#Νομικός δεν είμαι, αλλά αυτά λέει η λογική μου …
#Είχα προειδοποιήσει, ότι « ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»…
#Βλέπετε ότι οι αποκαλύψεις έρχονται πλέον με σαρωτικό ρυθμό…»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.