ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το σούπερ ελιξίριο της μακροζωίας! Τρόπος παρασκευής

Αυτό είναι το σούπερ ελιξίριο της μακροζωίας! Τρόπος παρασκευής

Η παρακάτω συνταγή έχει μοναδικές ιδιότητες αποκατάστασης της υγείας μας και μείωσης της φθοράς του οργανισμού μας λόγω της ηλικίας, αλλά και άλλων πολλών παραγόντων.

Δοκιμάστε το και σε λίγες μόνο μέρες θα αισθανθείτε τη διαφορά…

Ελιξήριο μακροζωίας

Τονωτική σύνθεση για σωματική και πνευματική μακροζωία. Μία ασπίδα του οργανισμού απέναντι στις κακουχίες του αιώνα μας.

Τα βότανα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του ελιξιρίου είναι τα εξής:

Βρώμη, σπόρος (Avena sativa) 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο,

Γκότου Κόλα, φύλλα (Centella asiatica) 1 κουταλάκι του γλυκού,

Γλυκόριζα (Glychrhiza grabra) 1/2 κουταλάκι του γλυκού,

Μηδική – Αλφαάλφα (Medicago sativa) 1/2 κουταλάκι,

Σαλιβουρία (Ginkgo biloba) 1 κουταλάκι γεμάτο,

Τζινσένγκ, ρίζα (Panax quinquefolium) 3-4 κομματάκια σαν σπόρος,

Βραουνερία, ρίζα (Εchinacea angustifolia)

Μία σύντομη ανάλυση των βοτάνων:

Βρώμη, σπόρος (Avena sativa)

Αντισπασμωδικό. Καταπραυντικό, ενισχυτικό του νευρικού συστήματος. Ειδικό κατά της κατάθλιψης, αϋπνίας, υστερίας, νευρικότητας. Βοηθά στην απεξάρτηση από εθισμούς.

Γκότου Κόλα, φύλλα (Centella asiatica)

Αυξάνει τη διανοητική αντοχή, καταπραύνει την κατάθλιψη, βελτιώνει τη μνήμη προάγει τη μακροζωία. Αυξάνει την ενεργητικότητα και την αντοχή.

Γλυκόριζα (Glychrhiza grabra)

Η ρίζα αυτή ενδύκνειται για την ανεπάρκεια των επινεφριδίων. Μαλακτικό. Αποχρεμπτικό, αποσυμφόρηση του αναπνευστικού συστήματος. Αντιφλεγμονώδες. Καθαρτικό.

Μηδική – Αλφαάλφα (Medicago sativa)

Θρεπτικότατο βότανο με μεγάλη περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, όπως Κ και σιδήρου.

Σαλιβουρία (Ginkgo biloba)

Tονώνει την εγκεφαλική κυκλοφορία και οξυγόνωση, καθώς και την πνευματική διαύγεια. Βελτιωτικό μνήμης και για την πρόληψη των εγκεφαλικών.

Δείτε: Ginkgo Biloba (Τζίνγκο Μπιλόμπα) – Το βότανο της μνήμης!

Τζινσένγκ, ρίζα (Panax quinquefolium)

Προσαρμοστικό, μειώνει το στρες. Αυξάνει την κυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου. Τονωτικό του αναπαρωγικού.

Αντικαταθλιπτικό, ρυθμίζει την πίεση του αίματος. Βοηθά στη γενική εξάντληση του οργανισμού και την αδυναμία. Βοηθά στην πέψη και προάγει τη μακροζωία.

Βραουνερία, ρίζα (Εchinacea angustifolia)

Tονωτικό του ανοσοποιητικού συστήματος, αντισηπτικό, αντιμικροβιακό, αντι-ικό.

Τρόπος παρασκευής

Το παραπάνω ελιξήριο παρασκευάζεται ως έγχυμα.

Σε ένα τσαγερό ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό.

Βράζουμε τους σπόρους βρώμης μαζί με τη γλυκύριζα και το τζίνσκεγκ. Το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.

Σβήνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα συστατικά. Ενώ είναι ακόμα καυτό ανακατεύουμε πολύ καλά και το τοποθετούμε και πάλι στη φωτιά φροντίζοντας να μην βράσει. Τέλος κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε περίπου 40 λεπτά, έως μία ώρα. Το έγχυμα θα έχει πάρει ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα, όπως το ωμό άγουρο ελαιόλαδο.

Θα έχει υπέροχο άρωμα και μία πολύ μα πάρα πολύ ευχάριστη, ελαφριά και γλυκιά φρουκτώδη γεύση.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με συχνότητα 3 και 4 φορές εβδομαδιαίως.

Το βότανο Βραουνερία, ρίζα (Εchinacea angustifolia) να χρησιμοποιηθεί κατά προτίμηση και μόνο στην περίπτωση που το έγχυμα καταναλώνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα…

Στην περίπτωση που σκοπεύετε να συμπεριλάβετε και τις άλλες συνθέσεις, όπου συμπεριλαμβάνεται το βότανο αυτό, τότε να μην συμπεριληφθεί στη σύνθεση αυτή καθόλου, όπως αναφέρει το freepatentsgr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά το βότανο Τζινσένγκ, ρίζα (Panax quinquefolium) όπου είναι και το ακριβότερο, θα πάρετε μόνον μία ρίζα, κάπου 5 ευρώ. Η τιμή αγοράς των βοτάνων μιας μικρής ποσότητας από το κάθε είδος που να γεμίζει ποτήρι του νερού, δηλ 200 ml, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20 ευρώ. Σε περίπτωση που αγνοήσετε το βότανο Βραουνερία, που είναι ιδιαίτερα ακριβό, τότε δεν θα σας στοιχίσει παραπάνω απο 12 ευρώ, όλα μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.