Διευθυντής της Pfizer ομολογεί ότι μεταλλάσσουν παράνομα τον Covid-19 για να φτιάξουν νέα «προληπτικά» εμβόλια!

«Μπορείς τώρα να αναγκάσεις τον ιό) να μεταλλαχθεί με τον τρόπο που θέλεις…»

Διευθυντής της Pfizer ομολογεί ότι μεταλλάσσουν παράνομα τον Covid-19 για να φτιάξουν νέα «προληπτικά» εμβόλια!

Ο Jordon Trishton Walker, ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης, της Pfizer αποκάλυψε χωρίς να το γνωρίζει ότι η εταιρεία του μεταλλάσσει τον Covid για να δημιουργήσει νέα εμβόλια όπως απεικονίζεται σε μυστικά πλάνα που κυκλοφόρησε το Project Veritas.

Ήδη έχει διαγράψει τη σελίδα του στο LinkedIn.

Μιλά για προληπτικά εμβόλια που αναπτύσσονται μέσω της μετάλλαξης του ιού και της μόλυνσης πιθήκων, ενώ παρακαλεί τον δημοσιογράφο που τον ρωτάει να μην διαρρεύσει τις πληροφορίες σε κανέναν.

Φυσικά, εδώ τίθεται άμεσα ένα ζήτημα περί παγκόσμιας ασφάλειας καθώς ποιος εγγυάται ότι αυτοί οι μεταλλαγμένοι ιοί δεν θα ξεφύγουν με κάποιο τρόπο από τα εργαστήρια της Pfizer και εν συνεχεία εξαπλωθούν σε όλο τον πλανήτη όπως ακριβώς έγινε και με τον κορωνοϊό.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε για τον οποίο απαγορεύεται στις φαρμακευτικές εταιρείες να μεταλλάσσουν ιούς.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Εξετάζουμε, ξέρεις, το πώς ο ιός συνεχίζει να μεταλλάσσεται.

Ένα από τα πράγματα που εξετάζουμε είναι: γιατί δεν τον μεταλλάσσουμε οι ίδιοι, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εστιάσουμε, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε προληπτικά, να αναπτύξουμε νέα εμβόλια;

Αν το κάνουμε αυτό, υπάρχει ένας κίνδυνος, όπως μπορείς να φανταστείς Κανείς δεν θέλει μια φαρμακευτική εταιρεία να μεταλλάσσει γ@@@ένους ιούς!!!

Οπότε σκεφτόμαστε: ”Θέλουμε όντως να το κάνουμε αυτό;” Επομένως, αυτό είναι ένα απ’ τα πράγματα που εξετάζουμε για το μέλλον.

Ίσως μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καινούργιες εκδοχές των εμβολίων και άλλα παρόμοια».

«Άρα η Pfizer τελικά εξετάζει να μεταλλάξει τον covid;», τον ρωτά ο δημοσιογράφος και το στέλεχος της Pfizer απαντά:

«Λοιπόν, δεν είναι αυτό που λέμε στο κοινό. Φαίνεται πως η Pfizer συζητά ενδοεταιρικά την πιθανότητα να μεταλλάξουν τον ιό του covid οι ίδιοι προκειμένου να προσαρμόσουν ένα εμβόλιο, ώστε να το πουλήσουν στο κοινό!

Μην το πεις αυτό σε κανέναν παρεμπιπτόντως, Πρέπει να υποσχεθείς ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Εντάξει;-

Έτσι, ο τρόπος που θα γινόταν αυτό είναι ότι εισάγουμε τον ιό μέσα σ’ αυτές τις μαϊμούδες.

Και έπειτα διαδοχικά τις κάνουμε να συνεχίσουν να μολύνουν η μια την άλλη. Και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτές

Έπειτα μπορείς να δεις την μετάλλαξη. Μπορείς τώρα να τον αναγκάσεις (τον ιό) να μεταλλαχθεί με τον τρόπο που θέλεις…»

«Πότε η Pfizer πρόκειται να εφαρμόσει την μετάλλαξη όλων αυτών των ιών;», τον ξαναρωτά ο undercover και ο Walker παραδέχεται ξεκάθαρα πως γίνονται πειράματα:

«Δεν γνωρίζω. Εξαρτάται απ’ το πως θα εξελιχθούν τα πειράματα. Επειδή αυτό είναι κάτι που δοκιμάζουμε.

Δεν θα ‘πρεπε αλλά κάνουμε αυτές τις επιλεγμένες δομικές μεταλλάξεις για να προσπαθήσουμε να δούμε αν μπορούμε να τους κάνουμε πιο ισχυρούς…. Ναι. Επομένως, υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη πάνω σ’ αυτό. Δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί αυτό. Καλύτερα να μην υπάρξουν άλλα ξεσπάσματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.