Δημήτριος Γάκης: «Η θνησιμότητα της Covid-19 υπετριπλασιάστηκε με τα εμβόλια»!

Για ποια «ωφέλεια» μιλάμε;

Δημήτριος Γάκης: «Η θνησιμότητα της Covid-19 υπετριπλασιάστηκε με τα εμβόλια»!

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την «αποτελεσματικότητα» του εμβολίου κατά της Covid-19 προχώρησε ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, ο οποίος αποδεικνύει με αριθμητικά δεδομένα ότι κατά την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών η θνησιμότητα της νόσου υπερτριπλασιάστηκε και οδεύει προς τετραπλασιασμό!

Τα δεδομένα, προέρχονται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και συμβαδίζουν με την συνεχή και διαρκώς αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (28% τον Απρίλιο – Eurostat), του πληθυσμού, μέρος της οποίας οφείλεται στην νόσηση από Covid-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
Θνησιμότητα είναι η αναλογία θανάτων εξ αιτίας μίας νόσου στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας. Δηλαδή , σημαίνει ότι η συγκεκριμένη νόσος επέφερε τον θάνατο σε συγκεκριμένο ποσοστό Ελλήνων
θνητότητα είναι η αντίστοιχη αναλογία στο σύνολο των νοσήσεων. Δηλαδή σημαίνει τι ποσοστό από αυτούς που νόσησαν , πέθανε.
#Δείτε πως επιδεινώθηκε η θνησιμότητα της Covid-19 από το 2020 έως σήμερα , παρά τα εμβόλια:
#2020: 0,045% (δεν είχαμε εμβόλια)
#2021: 0,15%
#2022: 0.09% έως και τον Ιούνιο, άρα υπολογίζεται 0,18% στο τέλος του έτους
#Δηλαδή υπερτριπλασιάστηκε η θνησιμότητα το 2021 που είχαμε το εμβόλιο (σε σύγκριση με το 2020 που δεν είχαμε) και εξελίσσεται προς τετραπλασιασμό το 2022.
#Σημειώνω οτι αυτά τα δεδομένα, που προέρχονται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, συμβαδίζουν με την συνεχή και διαρκώς αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (28% τον Απρίλιο – Eurostat), του πληθυσμού, μέρος της οποίας οφείλεται στην νόσηση από Covid-19
#Όσον αφορά την πολυδιαφημισμένη και καλοπληρωμένη ωφέλεια του εμβολίου, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.